Teknoloji

Google Pixel 8A, Pixel 7A’dan daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacak

google pixel 8a

Google Pixel 8A hakkındaki sızıntı ve haberler son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bu sızıntılara son olarak telefonu farklı renk seçenekleriyle gösteren görseller eklenmişti. Teknik özellikleri de bilinen Pixel 8A hakkındaki en yeni haber de telefonun fiyatına ışık tutuyor.

Kanada kaynaklı sızıntıya göre, Pixel 8A’nın 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için 709 Kanada doları (16 bin 847 TL) ödemek gerekecek. 256 GB depolama alanına sahip versiyonun fiyat etiketinde ise 793 Kanada doları (18 bin 842 TL) yazacak.

Bu fiyatların bölgeden bölgeye ithalat vergileri ve diğer vergilere bağlı olarak değişmesi bekleniyor. Ancak yine de Pixel 8A’nın selefine kıyasla daha yüksek bir fiyatla kullanıcıların karşısına çıkacağı anlaşılıyor.

Google Pixel 8A, gelecek ay I/O 2024’te tanıtılacak

Pixel 8A’nın ABD’de Google Fi Wireless hizmeti aracılığıyla satılacağı söyleniyor. Telefonun çıkış tarihini öğrenmek içinse I/O 2024’te yapılacak resmi duyuruya kadar sabretmek gerekiyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Pixel 8A hakkındaki dedikodu çarkları da çok hızlı şekilde dönüyor. Google’ın telefonu mayıs ayında tanıtmasına kesin gözüyle bakılırken, bu tarihten önce yeni sızıntılarla karşılaşmak da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER