Teknoloji

Yeni Google Pixel 8A sızıntısı telefonu tüm açılardan gösteriyor

google pixel 8a

Google Pixel 8A hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artışa geçmiş durumda. Akıllı telefonun 14 Mayıs’ta Google’ın I/O 2024 etkinliğinde tanıtılması beklenirken, bu tarihe kadar yeni haberler de hız kesmeyecek gibi görünüyor. En yeni sızıntı Pixel 8A’ya daha net bir bakış atmayı sağlıyor.

En son sızıntıda Pixel 8A’yı tüm renk seçenekleriyle görmek mümkün olmuştu. Ancak bu sızıntıdaki görsel çok yüksek kaliteli değildi. Yeni sızıntıda Pixel 8A, tüm renk seçenekleriyle farklı açılardan ve daha yüksek çözünürlükle görülebiliyor.

Pixel 8A, dört farklı renkle raflardaki yerini alacak. Akıllı telefonun renk seçenekleri Obsidyen (siyah), Porselen (beyaz), Körfez (mavi) ve Nane (yeşil) adını taşıyacak.

  • google pixel 8a
  • google pixel 8a
  • google pixel 8a
  • google pixel 8a

Google Pixel 8A hangi özelliklerle gelecek?

Pixel 8A’nın kalbinde Google’ın Tensor G3 işlemcisi olacak. Şirket Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerinde de bu işlemciyi kullanmıştı. 6.1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 90 Hz ekran, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 64 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 27W kablolu şarj destekli 4500 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Google’ın Pixel 8A’yı selefi Pixel 7A’ya kıyasal daha yüksek bir fiyat karşılığında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER