Teknoloji

Google Pixel 8a’da pil kapasitesi artacak

google pixel 8a

Google Pixel 8a hakkındaki söylentiler son günlerde iyiden iyiye artmış durumda. Bunların en yenisi, telefonun özelliklerine daha detaylı bir bakış atmayı sağlıyor. Duyumcu Yogesh Brar’ın paylaşımında Pixel 8a’nın önemli özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihine dair ipuçları yer alıyor.

Sızıntıya göre, Pixel 8a’da kullanıcıları 6.1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü OLED ekran bekliyor. Bu ekranın yenileme hızı 120 Hz. Telefonun kalbindeki Tensor G3 işlemci bulunurken, depolama alanı seçeneklerinin 128 veya 256 GB olacağı söyleniyor.

Pixel 8a’da ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve yine 13 megapiksel çözünürlüklü ön kamera da telefonda kullanıcıları bekliyor.

Brar’ın paylaşımına göre, akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pil verecek. Bu da Pixel 7a’ya kıyasla pil kapasitesinde küçük bir artış olduğu anlamına geliyor. Pixel 7a’da 4385 mAh kapasiteli pil bulunuyor. 27W şarj desteğine sahip telefonun kablosuz şarj özelliği sunup sunmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Pixel 7a’da 7.5W kablosuz şarj desteği mevcut.

Google Pixel 8a mayıs ayında tanıtılacak

Pixel 8a’nın mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefonun ABD’deki başlangıç fiyatının ise 500 ila 550 dolar olacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER