Teknoloji

Google Pixel 9 Pro, iPhone 15 Pro Max ile yan yana görüntülendi

google pixel 9 pro

Google’ın ekim ayındaki donanım etkinliğinde en az üç akıllı telefonu tanıtması bekleniyor. Bu telefonların Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL olması bekleniyor. Kısa süre önce çıkan bir sızıntı, Google Pixel Fold 2’nin de Pixel 9 Pro Fold adıyla bu gruba dahil olabileceği iddiasını gündeme getirmişti. İnternete sızdırılan yeni görsellerde, Pixel 9 Pro olduğu iddia edilen bir cihaz, iPhone 15 Pro Max’in yanında görülüyor.

Boyut konusunda kafa karışıklığı yaşanması ihtimaline karşı Pixel 9 Pro XL’in boyut bakımından Pixel 8 Pro’nun takipçisi olacağını belirtmekte fayda var. Pixel 9 Pro ise boyut itibarıyla standart Pixel 9’a yakın olacak, ancak periskop telefoto kamera gibi “Pro” özellikleriyle kendisini ayrıştıracak.

Pixel 9 Pro’nun boyutları itibarıyla iPhone 15 Pro ile daha yakın duracağını da söylemek gerekiyor. Akıllı telefonun kalbinde Tensor G4 işlemcinin bulunması ve bu işlemciye 16 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Telefonda Samsung tarafından üretilen UFS depolama alanının olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Pixel 9 serisinin uydu bağlantısını destekleyen Exynos Modem 5400 ile geleceği iddia ediliyor.

  • google pixel 9 pro
  • google pixel 9 pro
  • google pixel 9 pro
  • google pixel 9 pro

Google Pixel 9 Pro ile kamera modülü tasarımını yenileyecek

Pixel 9 Pro’nun yenilenen bir kamera çıkıntısına sahip olacağı ve şirketin yeni tasarımda “vizör” tarzından vazgeçeceği söyleniyor. Sızan görsellerde de Google’ın arka kamera modülünde tüm arka paneli kaplayan tasarımdan vazgeçtiği ve oval bir görünümü seçtiği görülüyor. Parlak çerçeve de görsellerde dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

İLGİLİ HABERLER