Teknoloji

Samsung Galaxy Ring dokuz farklı boyut seçeneğiyle gelecek

samsung galaxy ring

Samsung Galaxy Ring için ilk duyuru ocak ayında yapılmış, şubat ayındaki 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) de daha fazla detay paylaşılmıştı. Ancak Galaxy Ring‘in kapsamlı tanıtımının temmuz ayında gerçekleştirilecek Unpacked etkinliğinde Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarıyla birlikte yapılması bekleniyor.

Daha önce çıkan haberlerde Galaxy Ring’in dokuz farklı boyut seçeneğiyle geleceği iddia edilmişti. Ancak yeni bir sızıntı, Samsung’un bir seçeneği listeden çıkardığını gösteriyor. Son sızıntıda Galaxy Ring SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508 ve SM-Q509 olmak üzere sekiz farklı model numarasıyla görülüyor.

Bu model numarası listesinde SM-Q503 ve SM-Q504’ün olmaması dikkat çekiyor. Söz konusu eksikliğin nedeni konusunda bir şey söylemek ise mümkün değil. Samsung’un başlangıçta 10 farklı boyut planladığı ancak sonrasında bu sayıyı sekize indirmesi akıllara gelen seçeneklerden biri oluyor.

Sızıntıya göre, en küçük boy SM-Q500 model numarasıyla gelecek. En büyük boyda ise model numarası SM-Q509 olacak. Bu da listeden çıkarılan iki boyut seçeneğinin görece küçük seçenekler olduğu anlaşılıyor.

Samsung Galaxy Ring tek şarjla dokuz gün çalışabilecek

Yine de, hâlihazırda konuşulan hemen her şeyin spekülasyondan ibaret olduğunu belirtmek gerekiyor. Akıllı yüzük yapmanın sadece iki farklı gövde seçeneği sunmanın yeterli olduğu akıllı saatlere kıyasla daha karmaşık olduğu net şekilde görülüyor. Samsung’un yüzük için üç farklı renk seçeneği sunmasının da planlar arasında belirtiliyor. Bu da seçenekleri daha çeşitli hâle getiriyor.

Samsung Galaxy Ring, tek şarjla dokuz gün boyunca çalışabilecek. Burada ekransız bir cihaz olmanın etkisi açıkça görülüyor. Uyku takibi ve NFC desteği de Galaxy Ring’in özellikleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER