DosyaManşetler

Yeni Mac bilgisayarınız için en iyi uygulamalar (2017)

apple macbook pro 15 inç
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

macbook-pro-2016-inceleme-25Yeni yıla yepyeni ve havalı bir Mac ile girenlerden misiniz? Yeni Mac bilgisayarınızda işinize yarayabilecek bazı uygulamaları sizler için sıraladık.

Giphy Capture

giphy-capture-301216Giphy Capture ile kullanıcılar videolarından veya ekranlarında gördükleri her şeyden GIF animasyonları oluşturabiliyor. Hızlı biçimde GIF animasyonu hazırlamak için Giphy Capture, en uygun çözümler arasında bulunuyor.

4K Video Downloader

4k-video-downloader-301216Kimi zaman bir YouTube videosunu bilgisayara indirmek gerekebiliyor. 4K Video Downloader ile bu işlem bir hayli kolay biçimde gerçekleştirilebiliyor.

WMail

wmail-301216Google Inbox, standart Gmail deneyiminin yanında gölgede kalsa da kendisine özgü bir kullanıcı kitlesi oluşturmayı başarmış durumda. WMail, masaüstünden Inbox’a ulaşmayı sağlayan uygulamaların en yeteneklilerinden biri olarak aradan sıyrılıyor.

Notational Velocity

notational-velocity-301216Notational Velocity, Mac’i yazı yazmak amacıyla kullananların rahatlıkla not tutmasını, bu notları eş zamanlamasını ve gerektiğinde notlara rahatlıkla ulaşışmasını sağlıyor. Uygulamayla tutulan notlar iCloud Drive, Google Drive ve Dropbox’ta da saklanabiliyor.

Visual Studio Code

visual-studio-code-301216Visual Studio Code, Mac üzerinde kodlamayla uğraşanların fazla komplike olmayan işlerle uğraşırken yararlanabilecekleri, tasarımıyla dikkat çeken çözümler arasında yer alıyor.

BetterSnapTool

bettersnaptool-301216Ekranı birden fazla uygulama arasında paylaştırmayı seven Mac kullanıcıları, BetterSnapTool ile bu paylaştırma işlemini son derece simetrik biçimde gerçekleştirebiliyor.

İLGİLİ HABERLER