Eğlence

Periscope Evan Hansen’i genel yayın yönetmenliği görevine getirdi

periscope

periscope evan hansenCanlı yayın uygulaması Periscope, en iyi içeriklerini ön plana çıkarmak adına Evan Hansen’i genel yayın yönetmenliği görevine getirdi. Üç yıl öncesine kadar Wired’ın internet sitesinde editörlük yapan Hansen, sonrasında Medium’da genel yayın yönetmenliğine benzer bir görev üstlenmişti. CNNMoney’ye konuşan Hansen, Periscope’ta pek çok kişinin görmeyi isteyeceği en ilginç içerikleri ön plana çıkarmaya çalışacağını dile getirdi.

Facebook’un canlı yayın özelliğiyle baş etmek için Periscope’un ve Evan Hansen’in sadece en iyi içerikleri ön plana çıkarmaktan daha fazlasını yapması gerekiyor gibi gözüküyor. Facebook canlı yayın özelliğini uygulamanın merkezine yerleştirirken, daha büyük kitlelere erişim vaadiyle hem yayın kuruluşlarını hem de ünlü isimleri baştan çıkarmaya çalışıyor. Facebook videolarının yayından sonra da sürekli erişilebilir olması, yayından sonra sadece 24 saat erişilebilen Periscope videolarına karşın avantaj sağlıyor. Her şeyin canlı yayında viral hâle gelmediğini unutmamak gerekiyor.

Periscope Evan Hansen ile önümüzdeki dönemde gireceği zorlu rekabette en etkileyici içeriklerini ön plana çıkararak kendisine avantaj sağlamaya çalışacak. Yeni görevinde yayınları seçmekten daha fazlasını yapacağının ipuçlarını veren Hansen, gelişim için fazlasıyla alanının olduğu yeni bir bölgeye girdiğini belirtti. Periscope’un çiçeği burununda genel yayın yönetmeni, şu an için yeni görevine dair daha fazla detay paylaşmaktan kaçındı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER