Teknoloji

Nokia yeni cihaz çıkarma hızını artıracak

Nokia’nın cihazlardan sorumlu yöneticisi Jo Harlow yakın gelecek için birçok yeniliğin ve ürünün planlandığını, Finlandiyalı şirketin Lumia ürün portföyünü geliştirmeye ve yenilemeye devam edeceğini kaydetti. Lumia 1020 tanıtımı dahilinde Pocket-lint sitesine demeç veren yönetici her fiyat noktasında bir ürün olacak şekilde portföylerini tamamladıklarını, şimdi de bu ürünleri yenileriyle değiştirecek şekilde düzenli bir hız yakalayacaklarını kaydetti.

700-nokia_lumia_1020_color_range

Harlow bundan böyle geçmişe göre daha hızlı davranacaklarını, cihazları daha hızlı şekilde üretmenin ve sahip oldukları cihazlara daha fazla yenilik katmanın şirket içinde önem verdikleri ve üstünde sıkı şekilde çalıştıkları noktalardan bir tanesinin bu olduğunu belirtti.

Nokia geride kalan son bir buçuk yılda birçok Windows telefonu çıkardı. 2012’nin sonbaharından itibaren piyasaya sürülen Windows Phone 8 cihazlarıysa geniş bir fiyat yelpazesini kucaklayacak büyüklüğe erişti. Lumia ailesi içinde şu anda 520, 620, 720, 820, 920, 925, 928 ve 1020 gibi sekiz farklı cihaz bulunuyor.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER