Manşetler

Nokia C7’nin fotoğrafı internete sızdı

Nokia’nın gelecekte çıkaracağı yeni cep telefonları ile ilgili bilgilerin internete sızmasından sadece bir gün sonra, Nokia C7 olduğu iddia edilen bir cihazın fotoğrafı internete sızdı.

Çin’de yayın yapan Tencent sitesi Nokia C7-00 kodlu bir cihazın fotoğraflaırnı yayınladı. 3.5 inç’lik dokunmatik ekrana sahip olan bu cihazda dual-LED flaş ve 8 megapiksellik kamera yer alıyor. Stereo hoparlör ve ön yüz kamerasının da yer aldığı telefonun arka yüzündeki kameranın yanında da stereo hoparlör bulunuyor. Tepede ise 3.5 mm’lik kulaklık çıkışına yer verilmiş. C7-00’ın hangi işletim sistemiyle çalıştığı bilinmiyor, ancak S60 5th Edition’dan ziyade Symbian^3 ile çalışacağını tahmin ediyoruz. Böyle olursa ekranının da kapasitif olması kuvvetle muhtemel.

Eğer fotoğraf gerçeği yansıtıyorsa, Nokia için sıradışı sayılabilecek bir tasarımla karşı karşıyayız. Nokia X6 gibi şirketin en son dokunmatik cep telefonlarından daha çekici göründüğünüz söyleyebiliriz. Telefonun henüz resmi duyurusu yapılmadığı için ortada bir fiyat ya da piyasaya çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak C serisi cihazların en tepesine yerleşecek şekilde fiyatlandırılacağı kesin.

İlgili – Tencent

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER