Eğlence

Batman: Arkham Knight PC versiyonu 28 Ekimde tekrar yayınlanacak

batman-arkham-knight-250615-1

Batman: Arkham Knight, Arkham serisindeki en dikkat çekici oyunlar arasında yer alıyor. Ancak bu durum oyunun muhteşem olmasından değil, PC versiyonunun hatalarla dolu olduğu için geri çekilmesinden kaynaklanıyor. Yapımcı Warner Bros, geçtiğimiz haziran ayında geri çekilen Batman: Arkham Knight PC versiyonunun 28 Ekimde yeniden yayınlanacağını açıkladı. Oyuncuların Batman: Arkham Knight PC versiyonunu indirmek için Türkiye saatiyle 20:00’a kadar beklemesi gerekiyor.

Batman: Arkham Knight PC versiyonunun başından geçenleri “sıra dışı” şeklinde nitelemek yanlış olmayacaktır. Her oyun belli açık ve hatalarla yayınlansa da, bu hataların oyunu oynanamayacak noktası pek görülebilecek bir durum değil.

Yapımcı Warner Bros’un söz konusu hatalardan haberdar olduğu ve buna rağmen Batman: Arkham Knight PC versiyonunu yayınladığı iddiasıysa oyuncuların daha da sinirlenmesine neden olmuştu.

Yapımcı Warner Bros ve oyunun geliştiricisi Rocksteady, gelen tepkilerin ardından bir yama sözü vermişti. Ancak yayınlanan yama sadece küçük bazı problemleri gidermiş ve kullanıcıların esas sorunlarını ortadan kaldırmamıştı. İki şirket sonunda Batman: Arkham Knight PC versiyonunun ciddi problemlerini çözüme kavuşturmayı başarmışa benziyor.

Açıklanan tarihin yakın olması, bir erteleme daha yapılması ihtimalini azaltıyor. Ancak oyunun hatalarından arındırılıp arındırılmadığı konusunda kesin bir şey söyleyebilmek henüz mümkün değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER