EğlenceTeknoloji

Zynga’dan Snap Games için ReVamp adlı Among Us klonu

revamp zynga snap games
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Zynga, cuma günü yaptığı duyuruyla Snapchat’in oyun platformuna ReVamp adlı bir sosyal aldatma oyununu çok yakında getireceğini duyurdu. Among Us gibi oyunların popülerliğinden ilham aldığı açıkça görülen ReVamp, oyuncuların aralarındaki vampiri bulmaya çalıştığı gerçek zamanlı bir çok oyunculu oyun niteliğini taşıyor.

Zynga’nın açıklamasına göre ReVamp oyuncuları, eski bir malikanenin odalarını yenilerken arkadaş grupları arasında vampir oyuncunun kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalışacak. Oyun aynı zamanda, oyuncuların sahtekar olduğundan şüphelendikleri kişileri aralarından çıkarmaya karar verdikleri, Among Us‘taki “uzay fasulyesi” grubunda bir uzaylı bulmalarının aksine, bir grup insan arasında vampir bulmaya çalıştıkları, çekişmenin sıklıkla yaşanacağı bir oylama turunu da içeriyor. Bu oyun, Zynga’nın Snap Games için çıkardığı üçüncü oyun olacak, ancak Among Us’ın gösterdiği başarı göz önüne alındığında, Snap’in büyüyen oyun platformunda popüler olmaya aday görünüyor.

Snap, Snap Games‘i Snapchat uygulamasına ilk olarak 2019’da, Bitmoji Party‘yi açtıktan bir ay kadar sonra getirmişti. Şirket, o zamandan beri başka birçok ilginç çok oyunculu oyunları tanıttı ve diğer geliştiricilerle ortaklık kurdu. Denemeler şu ana kadar başarılı görünüyor. Snapchat, VentureBeat‘e göre mayıs ayında oyunları ve mini uygulamalarıyla 200 milyondan fazla oyuncuya ulaştı ve her ay 30 milyon oyuncu Snap Games oynuyor.

Bu, Epic’in 2020’de dikkat çektiği 350 milyon kayıtlı Fortnite oyuncusu seviyesine çıkmıyor, ancak ortada her şeye rağmen yadsınamaz bir başarı bulunuyor. Ayrıca Snap, uygulamasını her gün kullanan 293 milyon kişiden daha fazlasını elde edebilirse, bu durum hızlı bir şekilde değişebilir.

İLGİLİ HABERLER