Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Watch için ilk ipuçları görüldü

Yeni Samsung Galaxy Watch için şimdiye kadar Güney Koreli şirketten bir işaret veya ipucu gelmiş değil. Ancak beklenen işaret, Samsung’un ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) verilen belgelerde görüldü. FCC’ye sunulan belgeler, yeni Galaxy Watch’a dair detayları gösteriyor.

5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olduğu görülen yeni Galaxy Watch için GPS ve LTE modellerinin kullanıcılara sunulacağı belgeler sayesinde ortaya çıkarken, asıl önemli değişikliğin boyutlarda olduğu göze çarpıyor. Samsung’un 46 mm. kasa yerine 45 mm. ve 42 mm. yerine de 41 mm. kasa sunacağı belgelerde dikkat çeken nokta oluyor.

Belgelerde saatin arkasını gösteren birkaç görsel de mevcut. Dolayısıyla Samsung’un Galaxy Watch Active 2’deki gibi dokunmatik bir çerçeve sunup sunmayacağı bilinmiyor.

yeni samsung galaxy watch

Ancak SamMobile sitesinin haberinde şirketin tercihini dönen çerçeveden yana kullanacağı iddia ediliyor. İlk Galaxy Watch’ta da bu mekanizmayı kullanan Samsung’un bu kararla bazı hayranlarını sevindireceği söylenebilir.

Yeni Samsung Galaxy Watch için henüz ortada somut bir tanıtım tarihi yok. Ancak Güney Koreli şirket zaman zaman yeni akıllı saatlerini Galaxy Note serisinin üyeleriyle birlikte tanıtabiliyor. Dolayısıyla önümüzdeki ağustos ayında Galaxy Note 20 serisiyle birlikte yeni akıllı saatle tanışmak da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER