Teknoloji

Surface Pro 6 sızıntısı heyecan verici bir değişim vadetmiyor

surface pro 6

Microsoft‘un yeni Surface cihazlarını 2 Ekim‘de New York’ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtması bekleniyor. Surface Pro 6 da bu etkinlikte tanıtılması öngörülen cihazlar arasında yer alıyor. İnternete sızan ve bu cihaza ait olduğu söylenen bir fotoğraf, Microsoft’un yeni melez cihazının selefiyle hemen hemen aynı tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.

Dış görünüşte herhangi bir farkın göze çarpmaması, merakın odak noktasını Surface Pro 6’nın içindekilere kaydırıyor. Sızıntılara göre, cihazda Intel’in sekizinci nesil işlemci seçenekleri bulunuyor. Ancak USB-C desteğinin bulunmaması, Surface Pro 6’yla ilgili olarak ortaya çıkan mevcut bilgilerin büyük kısmını gölgede bırakıyor.

Microsoft  Surface Book 2 ve Surface Go gibi ürünlerinde USB-C girişine yer verse de, Surface Pro 6’da tam ölçekli USB girişlerini, bir Mini Display girişini ve tescilli Surface konvektörünü kullanıcıların karşısına çıkaracak.

Surface Pro 6, ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü konusunda da selefiyle aynı çizgide duracak. Gelen bilgilere göre, cihazda 12.3 inç büyüklüğünde ve 2736 × 1824 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alacak.

Surface Pro 6 hakkındaki sızıntılar, Microsoft’un Surface Pro serisinde bundan böyle sürekli olarak köklü değişiklikler yapmak yerine teknik anlamda yükseltmelere odaklanabileceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER