Teknoloji

Snapchat iOS uygulamasının son sürümünde hata var, hemen güncellemeyin

snap snapchat plus

Snapchat iOS uygulamasının 11.34.0.35 olarak numaralandırılan ve bugün yayınlanan en son sürümüne güncelleme yapmadıysanız, biraz beklemenizde fayda var. Çünkü güncellenen uygulama başlatıldığında çöküyor. Biz de iPhone 12 Pro Max’te yaptığımız denemede aynı sorunu yaşadık.

Şirket, sorunun farkında olduğuna ve bir düzeltme üzerinde çalıştığına dair mesajı Twitter’dan paylaştı, ancak henüz beklenen güncelleme gelmedi. Eğer Snapchat deneyiminizin kesintiye uğramasını istemiyorsanız, şimdilik güncelleme yapmamanızda fayda var. The Verge sitesinin belirttiğine göre bu hata, uygulamanın Android sürümünde görünmüyor.

iPhone 12 Pro Max’te güncelleme yaptıktan sonra uygulamayı açtığımızda, birkaç saniyeliğine uygulama kamerası görünüyor, hemen sonrasında uygulama kapanıyor ve Ana ekran karşımıza çıkıyor. Aşağıdaki tweette yer alan videoda bu davranışı görebilirsiniz:

App Store için otomatik güncellemeleri açtıysanız, ancak Snapchat’in hatalı sürümü henüz telefonunuza ulaşmadıysa, iPhone’unuzda Ayarlar > App Store yolunu takip ettikten sonra “Otomatik İndirmeler” bölümü altındaki “Güncellemeler” seçeneğini kapatın. Böylelikle Snapchat kendiliğinden güncellenmeyecektir. Bu sorun düzeldiğinde tekrar açmayı unutmayın ki, düzeldiği zaman da bunun haberini vereceğiz.

İLGİLİ HABERLER