Snapchat’in çatı şirketi Snap Spectacles adını taşıyan kameralı gözlüklerini İngiltere’ye götürüyor. Londra’nın doğusunda bulunan Shoreditch bölgesinde yer alan “geçici alışveriş merkezi” Boxpark ile işbirliğine giden Snap, gözlüklerini bu alışveriş merkezinde satacak. Konuya ilişkin duyuru Boxpark’ın internet sitesinde yapıldı.
Spectacles’ın İngiltere’deki satışına dair duyurunun zamanlaması oldukça dikkat çekici. Hafta içinde üçüncü çeyrek finans raporunu açıklayan Snap, oldukça karamsar bir tablo çizmişti. Şirket finans raporunda satılmayan Spectacles gözlüklerin 40 milyon dolarlık bir zarara yol açtığını açıklamıştı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Claude Code, kullanım sınırında düzenlemeyi yarıda kesmemeye çalışacak

Gemini, 14 yeni uygulamaya bağlanarak işleri sohbetten yönetiyor

NASA’nın DAVINCI aracı Venüs sıcaklığına altı kez dayandı

Google Beam altı ülkede satılıyor, ortak ofislere açılıyor

Mercedes, ProLogium’un Gen4 bataryalarını test edecek
İngiltere açılımının Snap’in oldukça büyük görünen Spectacles envanterini küçültmeye yardımcı olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak ekim ayında çıkan bir haber, bu stokun yüz binlerce gözlükten oluştuğunu düşündürüyor.
Snap Spectacles Avrupa’da daha önce otomatlarda satılmıştı
Snap Spectacles satışını ilk olarak geçtiğimiz haziran ayında Avrupa’ya taşımıştı. Şirket satış kanalı olarak çevrim içi mağazasını ve Londra, Paris, Berlin ve Venedik gibi şehirlerde kurduğu otomatları tercih etmişti. Boxpark ise Spectacles’ın Avrupa’daki ilk “sabit fiziksel satış” noktası olacak. Burada gerçekleştirilecek satışların Snap’e stok eritmede yardımcı olup olmayacağı merak ediliyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları





REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


