Teknoloji

Samsung’dan BTS müzik grubu için özel Galaxy S20 Plus ve Galaxy Buds Plus

Samsung'dan BTS müzik grubu için özel Galaxy S20 Plus ve Galaxy Buds Plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung özel temalı akıllı telefonlar çıkarmaya çok yabancı değil. Daha önce de Batman logolu veya Star Wars temalı telefonlar çıkarmıştı. Buna benzer son çalışma ise Galaxy S20 Plus BTS Edition ve ona eşlik eden Galaxy Buds Plus oluyor.

Galaxy S20 Plus BTS Edition, Samsung’un amiral gemisi telefonuna benziyor, ancak Kore pop grubunun renklerinden ilham alan canlı bir mor renkle karşımıza çıkıyor. Arkada BTS logosu yer alırken kamera modülünün içine de grubun kalp simgesinin yerleştirilmiş.

Telefonun BTS Edition versiyonu yine BTS’ten ilham alan çeşitli Android temaları içeriyor. Ayrıca BTS grup üyelerinin hayranlarıyla iletişim kurmak veya içerikler paylaşmak için kullandıkları sosyal medya platformu Weverse uygulaması da yüklü olarak geliyor. Son olarak BTS temalı kutunun içine grubun kartpostalları da iliştirilmiş.

Öte yandan Galaxy Buds Plus BTS Edition ise normal versiyondan sadece görünüş anlamında çeşitli farklılıklarla geliyor. Normal renklerin yerine BTS moru renkte kulaklıklar ve şarj kılıfı geliyor. Her bir kulaklık tekinde dekoratif BTS işlemeleri ve kalp simgeleri de yer alıyor.

Samsung, bu özel üretim akıllı telefonu hayranları için daha çekici hâle getirmek adına, bu özel S20 Plus veya Galaxy Buds Plus için ön siparişte bulunanlara ücretsiz bir BTS posteri veriyor. Her ikisi için ön siparişte bulunanlara ise iki poster verilecek. Buna ek olarak, Galaxy S20 Plus BTS Edition için ön siparişte bulunanlara ona uyan Galaxy Buds kulaklık yüzde 50 indirimle sunulacak. Galaxy Buds için ön siparişte bulunanlara ise yine mor renkli ve BTS temalı kablosuz şarj aleti ücretsiz verilecek.

Samsung'dan BTS müzik grubu için özel Galaxy S20 Plus ve Galaxy Buds Plus

BTS Edition Galaxy S20 Plus ve Galaxy Buds Plus, yurt dışında Samsung’un web sitesinde ve Amazon’da, BTS ARMY hayran koleksiyonunun yedinci yıl dönümü olan 9 Temmuz tarihinden itibaren satışta olacak. Ön siparişler ise 19 Haziran’da başlıyor.

İLGİLİ HABERLER