Teknoloji

Galaxy Note 10 Plus Star Wars paketi Türkiye’de

galaxy note 10 plus star wars
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, 20 Aralık’ta gösterime girecek olan Star Wars: The Rise of Skywalker filminin hemen öncesinde Galaxy Note 10+ özel koleksiyon paketini Türkiye’de satışa sunduğunu duyurdu.

Star Wars‘tan esinlenen tasarım öğelerine ve dijital içeriğe sahip Galaxy Note 10 Plus, özel tasarım ürünü bir deri kılıf, koleksiyonerlerin çok seveceği metal bir rozet, ışın kılıcını andıran kırmızı bir S Pen ve Galaxy Buds bulunan bir paketle sunuluyor. Pakette ayrıca Star Wars temalı duvar kağıtları, animasyonlar, ikonlar ve oyunun tutkunlarına keyifli anlar yaşatacak ses öğelerini kapsayan içerikler de bulunuyor.

Galaxy Note 10 Plus Star Wars özel koleksiyonu Türkiye fiyatı

Lucasfilm’in ekim ayı başında duyurduğu gibi Samsung, oyun tutkunu kullanıcılarına kaliteli cihazları ve Galaxy markası ile yepyeni ve heyecan dolu bir deneyim sunmak üzere Star Wars ile güçlerini birleştirmişti. Özel koleksiyon paketi Samsung ve Lucasfilm’in Star Wars: The Rise of Skywalker‘ın görkemli açılışını kutlayan iş birliğine yeni bir boyut kazandırıyor.

galaxy note 10+ star wars special edition

Samsung, Galaxy Note10+ Star Wars özel koleksiyon paketini piyasaya sürerek dünyanın her yerindeki Star Wars tutkunlarına her anın keyfini çıkarmaları için ilham kaynağı olmayı umut ettiğini kaydetti. Özel koleksiyon paketi Türkiye’de 19 Aralık itibariyle, yani bugün KDV dahil 11 bin 999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Star Wars hayranlarının beğenisine sunuldu.

İLGİLİ HABERLER