Teknoloji

Galaxy Note 20 serisi için One UI 4.1 güncellemesi dağıtımda

galaxy note 20 ultra

Samsung One UI 4.1 arayüzünü Galaxy S22 serisiyle birlikte kullanıcılarla buluşturmaya başlamıştı. Güney Koreli şirket, en yeni kullanıcı arayüzünü diğer telefonlarına götürmeyi sürdürüyor. Dağıtımda sıra şimdi de Galaxy Note 20 serisine geldi.

Güncellemenin model numarası N98xFXXU3FVC5. Ortadaki “x” harfinin yerini Note 20 ve Note 20 Ultra modellerinde farklı rakamlar alıyor. Note 20 serisi cihaz sahipleri, güncellemenin telefonlarına gelip gelmediğini ayarlar içindeki “yazılım güncellemesi” menüsü üzerinden kontrol edebilir.

One UI 4.1 güncellemesi hata düzeltmeleri ve güvenlik yamalarının yanında başka yenilikler de getiriyor. Akıllı Takvim özelliği telefondaki tüm mesajlaşma uygulamalarından tarihleri çekecek. Böylelikle telefonun takvimine kayıt eklemek kolaylaşacak.

Güncelleme Galaxy Note 20 kullanıcılarına Samsung Pay konusunda da önemli yenilikler getiriyor. Artık Samsung Pay cüzdanında sürücü belgelerini, biniş kartlarını, sineme biletlerini ve hatta araba anahtarlarını saklamak mümkün olacak. Böylelikle servis Google Pay ve Apple’ın Wallet uygulamasına biraz daha yaklaşacak. RAM Plus özelliği ise cihazın RAM kapasitesinin üstüne 2 ila 8 GB eklemeyi sağlayacak. Kullanıcılara bunun için toplamda dört seçenek sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER