Teknoloji

Samsung’un tablet, dizüstü bilgisayar ve giyilebilir ürün yol haritası ortaya çıktı

Samsung 2022’ye büyük beklentilerle hazırlanıyor ve şirketin beklentileri sadece Galaxy S22 serisi etrafında şekillenmiyor. Samsung tablet, dizüstü bilgisayar ve giyilebilir ürün kataloglarını da yeni cihazlarla genişletmeye hazırlanıyor.

The Elec sitesinin haberine göre, Samsung’un 2022’deki tablet, bilgisayar ve giyilebilir ürün yol haritası belli oldu. Bu yol haritasına bakıldığında şirketin gelecek yıl toplamda 33.6 milyon tablet üreteceği görülüyor. 2022’de piyasaya çıkacak tabletler ise şu şekilde sıralanıyor: Galaxy Tab S8 Lite, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus, Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab A8 ve Galaxy Tab A7 Lite.

Samsung dizüstü bilgisayar arayanlara ise ikinci çeyrekten itibaren üç seçenek sunacak. Bunlar Galaxy Book 2 Pro 360, Galaxy Book 2 Pro/Pro 5G ve Galaxy Chromebook Go adını taşıyor.

samsung tabletGiyilebilir ürün tarafında ise Galaxy Watch 5 akıllı saatin yanı sıra Buds Pro 2 ve Buds Live 2 kablosuz kulaklıklar piyasaya çıkacak. Şirketin toplamda 19 milyon akıllı saat ve 23 milyon kablosuz kulaklık üreteceği de sızıntılarda görülüyor.

Samsung tablet, dizüstü bilgisayar ve giyilebilir ürün kategorilerinde de oldukça hareketli bir dönemden geçeceğe benziyor. Bu hareketin şirkete nasıl bir dönüş sağlayacağını görmek için beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER