Teknoloji

Samsung özel Galaxy Z Flip için Thom Browne ile işbirliğine gitti

Samsung Galaxy Z Flip adını taşıyan yeni katlanabilir telefonunu resmen tanıttı. Güney Koreli şirketin Galaxy Z Flip için Amerikan moda tasarımcısı Thom Browne ile birlikte özel bir versiyon hazırladığı da kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Galaxy Z Flip’in tanıtım etkinliğinde telefonun “Thom Browne Edition” olarak adlandırılan bu özel versiyon da resmiyet kazandı.

Özel tasarım Galaxy Z Flip’te gri renkli telefonun üzerinde Thom Browne’un imzası olarak tanımlanabilecek kırmızı, beyaz ve lacivert renkli şerit yatay biçimde işlenmiş. Samsung, Galaxy Z Flip’in yanı sıra Galaxy Buds Plus ve Galaxy Watch Active için de Thom Browne ile birlikte özel versiyonlar hazırladı.

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition’ın ve diğer aksesuarların fiyat etiketinde yazacak rakam şu an için bilinmiyor. Samsung’un telefona eşlik edecek aksesuarların satışı için nasıl bir yöntem izleyeceği de belirsizliğini koruyor. Ancak sınırlı sayıda üretilen ürünler için ön sipariş dönemi 14 Şubat itibarıyla başlayacak. Dolayısıyla bu belirsizliğin fazla uzun sürmeyeceği söylenebilir.

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition için Samsung ve Thom Browne’un internet siteleri üzerinden sipariş verilebilecek. Bu özel üretilen telefon ve aksesuarlar, mart aynda sahipleriyle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER