Teknoloji

Galaxy Watch 3’ün detayları sızıntılarla ortaya çıkmaya devam ediyor

galaxy watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 hakkındaki sızıntılara düzenli aralıklarla yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisinde Tayvan’daki sertifikalandırma kurulu NCC’ye sunulan fotoğraflar öne çıkıyor. Söz konusu fotoğraflarda akıllı saat gümüş kasa ve siyah deri kayışla görülüyor.

Samsung’un Galaxy Watch 3’te paslanmaz çelik ve titanyum kasa seçeneklerini kullanacağı ve bunları gümüş, siyah ve bronz renklerle sunacağı daha önce ortaya çıkmıştı. 41 ve 45mm. olmak üzere iki boyut seçeneği olması beklenen akıllı saatin pil seçenekleri de 247 ve 340 mAh olarak sıralanmıştı.

NCC veri tabanındaki fotoğraflarda saatin kablosuz şarj cihazını görmek de mümkün oluyor. 5W güç çıkışı bulunan bu cihaz enerjisini standart USB-A micro USB kablosundan alıyor.

Fotoğraflara bakıldığında Samsung’un geri getirdiği dönen çerçeve de fark ediliyor. LTE ve Wi-Fi versiyonları bulunan saat ile EKG çekmek ve tansiyon ölçmek de mümkün olacak.

Ünlü duyumcu Evan Blass ise Galaxy Watch 3’ün farklı saat arayüzlerinin ve araç takımlarının görüldüğü kısa bir video paylaştı. Videoda mesaj kontrolü, gelen aramayı yanıtlama, müzik oynatıcısı gibi bazı özellikleri de görmek mümkün oluyor.

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtımının 22 Temmuz’da gerçekleştirileceği iddia edilse de henüz bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. Samsung’un tanıtımı 5 Ağustos’taki Unpacked etkinliğine bırakması da ihtimaller arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER