Teknoloji

Samsung’un resmi videolarıyla Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra ilk kez görülüyor

samsung galaxy s21 ve s21 plus

Samsung’un gelecek nesil amiral gemisi telefonları Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra’nın büyük ihtimalle önümüzdeki ocak ayında geleceği konuşuluyor. Hatta bu telefonlara yeni bir kablosuz kulaklık da eşlik edecek. Haklarında epey dedikoduya rastlamış olsak da, bu cihazların tam olarak neye benzeyeceğini henüz görmemiştik. Neyse ki, bu durum da değişti. Android Police sitesi üç adet kısa ön gösterim videosu yayınladı.

Sitenin belirttiğine göre bu videolar doğrudan Samsung tarafından hazırlandı. Ve geçtiğimiz ekim ayına OnLeaks tarafından paylaşılan taslak modellere de epey benzediğini görüyoruz.


Videodan çok fazla detay çıkaramasak da, en azından bu telefonların tasarımının nasıl olacağını görüyoruz. Şık ve modern görünüme sahip kamera çıkıntısı telefonun kenarlarına doğru karışıyor. S21 ve S21 Plus’ta üç kamera, S21 Ultra modelinde ise beş kamera bulunuyor. Sonuncu modelde arkadaki kare şekilli lens periskop zum lens gibi görünüyor.


S21 Ultra’nın kavisli ekrana sahip olduğu da dikkatli gözlerden kaçmayacaktır. Bunun aksine S21 ve S21 Plus modellerinde düz ekranların bulunduğu görülüyor. Her üç telefonun resmi adında da “5G” ibaresi yer alıyor. Bu da en yeni nesil mobil şebekelerde sorunsuz biçimde kullanılacağını şimdiden gösteriyor. Tabii, Samsung’un Türkiye gibi, henüz 5G’nin kullanılmadığı ülkelerde de bu desteği sunup sunmayacağını şu an için bilmiyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER