Teknoloji

Galaxy Buds Pro’nun sızan yeni fotoğrafları tasarımı ve kasayı gösteriyor

samsung galaxy buds pro

Samsung’un yakında tanıtılmasını beklediğimiz tam kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds Pro’ya ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf popüler sızıntı kaynaklarından biri olan Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Blass’ın paylaştığı fotoğrafı bu haberin başında görebilirsiniz. Kulaklık daha önce çıkan Galaxy Buds ve Galaxy Buds Plus‘ın daha yuvarlak hatlara sahip bir versiyonu gibi görünüyor. Karşılaştırma amacıyla Galaxy Buds Plus’ın fotoğrafını da aşağıda paylaşıyoruz:

samsung galaxy buds plus

Blass, Galaxy Buds Pro için hazırlanmış kasayı gösteren fotoğrafı da paylaştı. Bu, Galaxy Buds Pro için daha önce Amerika Federal İletişim Komisyonu başvurusunda paylaşılan çizimlerle uyum gösteriyor. Galaxy Buds ve Galaxy Buds Plus’ın daha uzun ve dikdörtgen biçimindeki kasalarının yerine Galaxy Buds Pro kasası biraz daha kareye yakın formda ve köşeleri de daha yuvarlak. Bu açıdan Galaxy Buds Live’ın kasasına daha yakın bir görünüm var.

samsung galaxy buds pro

Galaxy Buds Pro ile ilgili haberler sadece yeni şekil ve yeni kasayla sınırlı değil. SamMobile sitesine göre bu kulaklıklar aktif gürültü engelleme ve iyileştirilmiş ortam modu gibi özelliklerle gelecek. Bu tam kablosuz kulaklıklar ocak ayında Galaxy S21 serisi telefonlarla birlikte çıkacak.

İLGİLİ HABERLER