Teknoloji

Samsung Galaxy A41 için izler belirginleşiyor

samsung galaxy a41

Samsung Galaxy A41 hakkındaki dedikodular birkaç aydan beri etrafta dolaşıyor. Ancak son sızıntılar telefonun yakında resmiyet kazanabileceğini gösteriyor. Galaxy A41, Bluetooth SIG ve Wi-Fi Alliance‘tan çıkışı için gerekli sertifikaları aldı.

Akıllı telefon, Bluetooth SIG ve Wi-Fi Alliance’ın veri tabanlarına SM-A415F/DSM ve SM-A415F/DSN model numaralarıyla giriş yaptı. Veri tabanları, Samsung’un yeni telefonunun kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağını ve Bluetooth 5.0 ile Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac desteği sunacağını doğruluyor.

Samsung’dan hâlâ Galaxy A41 hakkında bir açıklama veya işaret gelmiş değil. Ancak kısa süre önce internete sızan CAD taslakları sayesinde telefonun tasarımı hakkında somut bir fikir edinmek mümkün olmuştu. 48 megapiksel arka kameraya sahip telefonda 6 veya 6.1 inç büyüklüğünde bir Sonsuz-U ekran bulunması bekleniyor.

Galaxy A41, geçtiğimiz ocak ayında da Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Benchmark testi akıllı telefonda MediaTek Helio P65 işlemci ve 4 GB RAM’in bulunduğunu ortaya koymuştu.

Samsung Galaxy A41, enerjisini 3500 mAh kapasiteli pilden alacak. Bu pilin 15W hızlı şarj desteğine sahip olacağı konuşuluyor. Telefonun depolama alanı seçeneklerinin ise 64 GB’den başlayacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER