Teknoloji

Galaxy A41’in teknik özellikleri netleşiyor

samsung galaxy a51 ön inceleme

Samsung Galaxy A41 hakkındaki dedikodular oldukça uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefon son olarak Geekbench’in benchmark testinden geçti. Benchmark sonuç sayfası, Galaxy A41’in bazı önemli teknik özelliklerini gözler önüne seriyor.

Galaxy A41, Geekbench’in veri tabanında SM-A415F model numarasıyla görülüyor. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio P65 işlemcisi bulunuyor. Kutusundan Android 10 yüklü olarak çıkacak Galaxy A41’de işlemciye 4 GB RAM’in eşlik edeceği de görülüyor. Ancak kullanıcıların başka bellek seçenekleri arasından seçim yapabilmesi de bekleniyor.

Geekbench’in veri tabanında başka detay görmek mümkün olmuyor. Ancak dedikodulara göre; Galaxy A41’de 64 GB dahili depolama alanı, 48 megapiksel ana kamera, 25 megapiksel ön kamera, 3500 mAh pil ve 15W hızlı şarj desteği bulunacak.

samsung galaxy a41

Samsung Galaxy A41 için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak Galaxy A serisine düzenli olarak yeni modeller ekleyen Samsung’un A41’in duyurusunu yakında yapması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER