Teknoloji

Samsung Galaxy A32 5G resmi destek sayfasında görüldü

samsung galaxy a32 5g

Samsung Galaxy A32 5G hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Telefonla ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Galaxy A32 5G, SM-A326B/DS model numarasıyla Samsung’un destek sayfasında görüldü.

Buna ek olarak, Samsung’un üç yeni akıllı telefonu da Hindistan Standartlar Bürosu (BIS) tarafından onaylandı. Söz konusu cihazlar Galaxy A52, Galaxy F62 ve Galaxy A32 adını taşıyor. Bu üç cihazın da 4G uyumlu olduğunu ve 5G desteği taşımadıklarını belirtmekte fayda var.

Galaxy A32 5G’ye Samsung’un Birleşik Krallık ve İrlanda’daki internet sitelerinde rastlandı. Telefonun özellikleri konusunda bir ipucu verilmese de, model numarasındaki DS eki telefonun bu ülkelerde çift SIM desteğiyle satılacağı anlamına geliyor. Daha önce ortaya çıkan benchmark sonucuna göre, akıllı telefonda Dimensity 720 işlemci bulunacak. Samsung Galaxy A32 5G, Android 11 ile yüklü olarak gelecek.

samsung galaxy a32 5gHindistan Standartlar Bürosu tarafından onaylanan Galaxy A52’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 720G’nin bulunması bekleniyor. Galaxy F62’nin üretiminin ise Samsung’un Hindistan’ın Noida şehrindeki fabrikasında yapılacağı belirtiliyor. Galaxy A32’nin 4G versiyonuna dair detaylar ise şu an için oldukça sınırlı.

İLGİLİ HABERLER