Teknoloji

Kılıf sızıntısı Samsung Galaxy A32 5G’nin tasarımını gösteriyor

samsung galaxy a32 5g

Kılıf üreticileri genellikle ürünlerini bir telefon resmiyet kazanmadan önce tasarlayıp hazırlıyor. Bu nedenle henüz tanıtılmamış telefonlara dair sızıntıların hatırı sayılır bir kısmı bu üreticilerden kaynaklanıyor. Kılıf sızıntısı sayesinde varlığı ve tasarımı gün yüzüne çıkan en yeni telefon Samsung Galaxy A32 5G oldu.

Görsellere bakıldığında telefonda Samsung’un Sonsuz-U olarak tanımladığı ekran tasarımının tercih edildiği görülüyor. Parmak izi tarayıcısının güç butonuna entegre edildiği ve ses kontrol tuşlarının hemen altına yerleştirildiği göze çarpıyor.

Arka panelde ise dikey olarak yerleştirilen üç kamera sensörü bulunuyor. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtiliyor. Ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörünün de sistemi tamamlayacağı ifade ediliyor.

Alt kenarda ise kulaklık jakı, USB-C, mikrofon ve hoparlör ızgarasını gösteren kesikler bulunuyor. Telefonda ana materyal olarak plastiğin tercih edildiği düşünülse de, henüz bu konuda somut bir işaret mevcut değil.

Samsung Galaxy A32 5G hakkındaki yeni detayların önümüzdeki dönemde ortaya çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER