Teknoloji

Realme yeni ürünleri için ilk ipuçlarını verdi

realme 6i
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme, geçtiğimiz ağustos ayında çıkardığı 5 ve 5 Pro modelleriyle dört arka kameralı telefon kervanına katılmıştı. O günden bu yana Realme’nin çıkarttığı telefonların büyük kısmında arka panelin sol üst köşesine dikey olarak yerleştirilen dört kamera sensörü yer alıyor. Ancak şirket önümüzdeki ay çıkaracağı yeni telefonuyla bu yaklaşımı değiştirmeye hazırlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamaya Realme’nin Hindistan CEO’su Madhav Sheth yaptı. YouTube’da #AskMadhav (Madhav’a Sor) isimli bir program yapan Sheth, şirketin yeni bir kamera tasarımı üzerinde çalıştığını ve bu tasarımın önümüzdeki aydan itibaren Realme’nin çıkaracağı telefonlarda görülebileceğini belirtti.

Sheth, Realme’nin amiral gemisi klasmanında bir kablosuz kulaklık üstünde çalıştığını da açıkladı; ancak konuyla ilgili fazla bilgi vermedi. CEO, bir süre önce duyurulan Buds Q kablosuz kulaklığın ise Hindistan’da 2000 rupinin (180 TL) altında bir fiyat karşılığında satılacağını belirtti. Buds Q’nun Hindistan’da 25 Haziran’da gerçekleştirilecek X3 ve X3 SuperZoom tanıtımından sonra piyasaya çıkması bekleniyor.

Sheth’in bir diğer ilgi çekici açıklaması ise Realme’nin 55 inç ekranlı bir akıllı TV üzerinde çalıştığını doğrulaması oldu. Bu televizyonla ilgili detayların önümüzdeki ay paylaşılabileceğini belirten Sheth, Buds Air ile birlikte duyurulan kablosuz şarj cihazının da bu ay içinde satışa sunulacağını açıkladı.

Realme Watch için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıldığını açıklayan CEO, bu güncellemenin bildirim yönetimini iyileştireceğini belirtti. Sheth, hızlı yanıt özelliğinin ise değerlendirme aşamasında olduğunu dile getirdi.

Sheth, Realme UI güncellemesinin eylül ayı itibarıyla C2 modeline dağıtımının başlayacağını da açıkladı.

İLGİLİ HABERLER