Teknoloji

Realme’yi hareketli günler bekliyor

realme türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme‘nin Hindistan operasyonunun genel müdürü Madhav Sheth, şirketin ilk akıllı bilekliğini 2020’nin ilk yarısı içinde piyasaya süreceğini daha önce açıklamıştı. Realme de daha sonra 5i isimli akıllı telefonunu tanıtırken bilekliğin yakında gözler önüne çıkacağını duyurmuştu. Çinli akıllı telefon üreticisinin ilk akıllı bilekliğinin ne zaman resmiyet kazanacağı da sonunda belli oldu.

Madhaw Sheth, #AskMadhav (Madhav’a Sor) isimli YouTube programının en son bölümünde akıllı bilekliğin şubat ayı içinde çıkacağını duyurdu. Sheth, aynı programda Realme’nin mevcut akıllı telefonlarına dair önemli bir duyuru yaptı.

Wi-Fi üzerinden telefon görüşmeleri yapmayı sağlayan VoWiFi özelliği, ocak ayı sona ermeden Realme’nin mevcut akıllı telefonlarına dağıtılmaya başlayacak. Bu özellik ilk olarak X2 Pro’da kullanıcılara sunulacak. Dağıtım şubat ayında X, XT, X2, 3 Pro modelleriyle devam edecek. Mart ayında ise Realme’nin 1,2, C1, C2, U1, 2 Pro, 3 ve 3i modelleri ise mart ayında VoWiFi özelliğyle güncellenecek.

Realme telefonlarını iki ay boyunca güncelleyecek

X50 5G’nin Hindistan’a gelişiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Sheth, kullanıcıları “büyük ve daha iyi” bir şeyin beklediğini belirtti ve duyurunun gelecek ay Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) yapılacağını dile getirdi. Şirketin Qualcomm Snapdragon 865 işlemci taşıması beklenen yeni amiral gemisi telefonu kısa süre önce AnTuTu’nun benchmark testinden geçmişti.

Aylık Android güvenlik güncellemeleri hakkında da konuşan Sheth, Realme’nin bu yıl piyasaya çıkaracağı telefonlarının iki yıl boyunca güncelleneceğini belirtti. İlk altı ay boyunca her ay bir güncelleme yayınlayacak olan şirket, daha sonrasında ise iki ayda bir güvenlik güncellemesi yayınlayacak.

İLGİLİ HABERLER