Teknoloji

Realme’den ilk egzersiz bilekliği için bir işaret daha

realme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme yolculuğuna 2018’in mayıs ayında çıkardığı ilk akıllı telefonuyla başlamıştı. Şirket, o günden bu yana portföyüne yirmi akıllı telefon daha ekledi. Kendisini sadece akıllı telefonlarla sınırlamayan şirket, bir yandan da kablolu ve kablosuz kulaklıklar ile taşınabilir şarj ünitesi gibi aksesuarlarını piyasaya çıkarmıştı.

Realme’nin hayranları, şirketin ilk egzersiz bilekliğini çıkarmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Realme’nin Hindistan ofisinin CEO’su Madhav Sheth, şirketin egzersiz bilekliği çıkaracağını çeşitli fırsatlarda doğrulamıştı.

Medya kanallarını kullanmayı seven bir yönetici olan Sheth, Realme’nin YouTube kanalında yayınlanan #AskMadhav (Madhav’a Sor) isimli programının en son bölümünde, egzersiz bilekliğinin 2020’nin ilk yarısında çıkabileceğini belirtti.

Realme VOCC uyumlu taşınabilir şarj cihazı da çıkaracak

Sheth’in müjdesini verdiği tek ürün, Realme’nin ilk egzersiz bilekliği değil. Realme’nin ürün yol haritasında VOCC uyumlu bir taşınabilir şarj cihazı da bulunduğu açıklandı. Ancak bu şarj cihazının ne gibi özelliklere sahip olacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Realme’nin medyatik yöneticisi, yeni ürünlerin yanı sıra şirketin mevcut telefonlarının Android 10 güncellemesini alacağı tarih hakkında da konuştu. Sheth, Nesnelerin İnterneti ürünlerinin portföyünün de büyüyeceğini açıkladı. Şirket, yeni amiral gemisi telefonunu da 2020’nin ilk günlerinde tanıtacak.

İLGİLİ HABERLER