Teknoloji

Realme X50 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

realme x50 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme X50 5G adı ilk olarak kasım ayının sonlarında duyulmuştu. Çinli akıllı telefon üreticisinin 5G uyumlu ilk amiral gemisi olacak cihazla ilgili detaylar da yavaş yavaş kamuoyuyla paylaşılıyor.

Realme’nin Weibo sayfasından yapılan en son paylaşımda akıllı telefonun tanıtım tarihi açıklandı. Bu paylaşıma göre, X50 5G 7 Ocak itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Telefonun tanıtım etkinliği Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleştirilecek.

Realme’nin tanıtım tarihini duyurmak için kullandığı posterde X50 5G’nin iki farklı renk seçeneğini görmek de mümkün oluyor. Bu renklerden birisi mavi-yeşil karışımı, diğeri ise siyah gibi görünüyor.

realme x50 5gRealme’nin 7 Ocak’ta tanıtacağı tek telefon X50 5G olmayacak. Şirket, akıllı telefonun Lite versiyonunu da aynı tarihte gözler önüne çıkaracak. Lite versiyonun gelişi ilan edilse de, bu modelin ne gibi özelliklere sahip olacağı belirsizliğini koruyor.

Realme X50 5G Snapdragon 765G ile gelecek

Realme X50 5G’nin kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 765G işlemcinin bulunacağı şimdiden biliniyor. Akıllı telefonun ekranının üstünde ise çift ön kameranın yerleştirileceği kapsül şeklinde bir delik bulunacak.

X50 5G, 5G ve Wi-Fi bağlantılarını eş zamanlı olarak destekleyecek. VOCC 4.0 hızlı şarj desteği sayesinde telefonun pili tamamen boşken 30 dakika içinde yüzde 70 doluluk oranına erişebilecek.

Tanıtım tarihine kadar Realme X50 5G’yle ilgili yeni detayları duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER