Teknoloji

Realme’nin beklenen telefonu şimdiden rekor kırdı

realme katlanabilir telefon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme, akıllı telefon pazarının son zamanlardaki en hareketli şirketleri arasında bulunuyor. Çinli üreticinin yakında Qualcomm Snapdragon 865 işlemcili bir telefon çıkarması bekleniyor. İnternete sızan bir AnTuTu benchmark testi sonucu, Realme X50 Pro adını taşıyacağı söylenen telefonda kullanıcıların nasıl bir deneyim yaşayacağı konusunda ipucu veriyor.

“RMX2071” model numarasıyla AnTuTu’nun benchmark testinden geçen telefonun testten aldığı puan ise son derece dikkat çekici. Akıllı telefon, testten 574985 puanla ayrılıyor. Bu puan, Realme markalı bir telefonun şimdiye kadar AnTuTu benchmark testinden aldığı en yüksek puan olma özelliğini taşıyor.

X50 Pro’nun bir süre önce tanıtılan X50 5G‘nin üst versiyonu olma ihtimali fazlasıyla yüksek görünüyor. Realme X50 5G’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemci bulunuyor.

realme x50 pro

Realme X50 Pro delikli ekran ve tek ön kamerayla gelecek

AnTuTu’nun veri tabanında genellikle test edilen cihazlara dair teknik bilgiler bulmak da mümkün oluyor. Ancak X50 Pro’nun sonuç sayfasında cihazın teknik özelliklerine dair bir ipucu yer almıyor. Yine de, telefonun testten aldığı puanın bile heyecan uyandırmaya yettiği söylenebilir. Realme X2 Pro, aynı testten 467653 puan almıştı. Bu da telefonun performansında yüzde 20’lik bir artışın gerçekleşeceği anlamına geliyor.

Çin’den gelen bilgilere göre, Realme’nin yeni telefonunda delikli bir ekran bulunacak. Bu delik, telefonun tek ön kamerasına da ev sahipliği yapacak.

İLGİLİ HABERLER