Teknoloji

OnePlus 8 serisinin fiyatı için önemli açıklama

oneplus 8 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 8 serisi, 14 Nisan’da resmen tanıtılacak. Ancak bu tarih gelene kadar seriye dair pek çok detay, sızıntılar veya resmi açıklamalar sayesinde gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor. Bu resmi açıklamalardan en yenisini OnePlus CEO’su Pete Lau yaptı.

OnePlus’ın kurucusu ve CEO’su olan Lau, geçmişte de şirketin yeni akıllı telefonlarına ilişkin bazı detayları resmi duyuru öncesinde kamuoyuyla paylaşmıştı. Lau’nun OnePlus 8’e dair verdiği en yeni bilgi, serinin fiyatıyla ilgiliydi. OnePlus CEO’su, serinin üyelerinin ABD’deki satış fiyatının 1000 doların altında olacağını belirtti.

Lau, serinin 5G destekli en pahalı üyesinin bile ABD’de Galaxy S20 5G’den daha ucuz bir fiyat karşılığında satılacağını dile getirdi. Galaxy S20 5G, ABD’de 999.99 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu da OnePlus 8’in Pro versiyonunun en üst donanım konfigürasyonuna sahip modelinin fiyat etiketinde dört haneli bir sayının olmayacağı anlamına geliyor. Telefonun standart versiyonu ise 1000 doların oldukça altında fiyatlarla satışa sunulacak gibi görünüyor.

Lau’ya göre; OnePlus 8, serisi 2020’nin en uygun fiyatlı 5G telefonları olacak. Ancak bu önermenin tüm pazarlar için geçerli olmayacağını belirtmek gerekiyor. Kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Mi 10 Lite, Avrupa’da 350 avro karşılığında satışa sunulacak. OnePlus 8’in Avrupa satış fiyatının 350 avro seviyesinin üstünde olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER