Teknoloji

OnePlus 8 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus 8 serisi

OnePlus 8 serisi için uzun süredir beklenen açıklama sonunda geldi. OnePlus yeni akıllı telefonlarının 14 Nisan’da gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinde gözler önüne çıkacağını duyurdu.

OnePlus’ın tanıtım etkinliğinin duyurusu için kullandığı görselde 8 rakamının yanı sıra “Lead with Speed” (Hızla Öncülük Et) sloganı göze çarpıyor. Şirketin bu sloganla OnePlus 8 Pro’nun 120Hz yenileme hızına sahip ekranına ve 5G desteğine gönderme yapıyor olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

OnePlus’ın etkinlikte OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro modellerinin yanında OnePlus 8 Lite modelini de tanıtabileceği konuşuluyor. Ancak bazı kaynaklar, OnePlus 8 Lite’ın OnePlus Z ismiyle resmiyet kazanabileceğini iddia ediyor.

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Uygun fiyatlı OnePlus 8 Lite’ın ise MediaTek’in Dimensity 1000 işlemcisini taşıyacağı belirtiliyor. Bu işlemcinin de 5G desteğine sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Serinin zirvesinde yer alan OnePlus 8 Pro’nun IP68 suya dayanıklılık sertifikası taşıması bekleniyor. OnePlus 8 Pro’nun seride bir ilk olarak kablosuz şarj desteği sunacağı da belirtiliyor.

OnePlus 8 serisi tanıtım etkinliği saat kaçta başlayacak?

OnePlus’ın kurucusu ve CEO’su Pete Lau, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “OnePlus 8 serisiyle şimdiye kadarki en güçlü ve en güzel akıllı telefon serimizi çıkaracağımız için çok heyacanlıyız. Hızlı 5G bağlantısını özel olarak tasarlanmış yüksek yenileme hızına sahip ekranlar ve OnePlus’ın imzası hâline gelen güçlü performans kurulumuyla sunacağız. OnePlus 8 serisi, tüm kullanıcılarımıza ‘yüksüz’ bir deneyim getirecek. Bizim için hiçbir detay küçük değil. OnePlus olarak üst sınıf amiral gemisi cihazlarımızla daima en üst sınıf deneyimi vermek için çalışıyoruz.”

OnePlus 8 serisi tanıtım etkinliği, OnePlus’ın internet sitesinde yayınlanacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER