Teknoloji

OnePlus 8 serisi için hazırlanan resmi kılıflar ortaya çıktı

oneplus 8 pro android 11

OnePlus 8 ve 8 Pro, 14 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Ancak iki akıllı telefona dair pek çok detay da sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Bu sızıntılara son olarak serinin üyeleri için hazırlanan kılıfların yüksek çözünürlüklü fotoğrafları eklendi. Söz konusu sızıntıyla birlikte akıllardaki “OnePlus tanıtım etkinliğinde neyi sergileyecek?” sorusu da biraz daha güçlendi.

Fotoğraflara bakıldığında OnePlus 8 serisinin cam göbeği, isli siyah ve mor renkli kılıfların yanında naylon, karbon ve şeffaf koruyucu kılıf seçeneklerinin sunulacağı görülüyor. OnePlus’ın bunların yanında ekstra başka renk seçenekleri çıkarması da sürpriz olmayacaktır.

OnePlus 8 serisinin teknik özellikleri de daha önceki sızıntılar sayesinde büyük ölçüde belli olmuştu. 8 ve 8 Pro modelleri arasındaki en önemli farklar olarak ise kamera ve ekranın teknik özellikleri ön plana çıkıyor. Buna ek olarak, iki telefonun renk seçenekleri arasında da çeşitli farklar bulunuyor.

OnePlus 8 Pro, 120Hz yenileme oranına sahip ekranıyla dikkat çekiyor. Akıllı telefonun arkasındaki dörtlü kamera sisteminde ise iki adet 48 megapiksel çözünürlüklü sensör bulunuyor. OnePlus 8 Pro’da OnePlus tarihinde bir ilk olarak kablosuz şarj desteğinin de sunulacağını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER