Teknoloji

Motorola Moto E32 sessiz sedasız resmiyet kazandı

motorola moto e32

Motorola Moto E32 kısa süre önce sızıntılarla kendisini göstermişti. Akıllı telefon sessiz sedasız resmiyet kazandı. Avrupa’da piyasaya çıkan telefonun tanıtımı için herhangi bir etkinlik düzenlenmedi veya özel bir duyuru yapılmadı.

Moto E32 için gümüş ve gri olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Gri renk seçeneğinin daha sonra satışa sunulacağı söyleniyor. Akıllı telefon Avrupa’da 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Telefonun fiyat etiketinde 149 avro yazıyor.

Moto E32’de 6.5 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. Yenileme hızı 90 Hz olan bu ekranın çözünürlüğü 1600 x 720 piksel. Telefonun kalbinde Unisoc T606 işlemci bulunuyor. 16 megapiksel ana arka kameraya 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Tek hoparlör, 3.5 mm. kulaklık jakı, güç butonuna entegre parmak izi tarayıcısı, su sıçramalarına karşı IP52 sertifikası, 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun kutusundan sadece 10W bir şarj adaptörünün çıkması ise hayal kırıklığı yaratıyor. Android 11 ile yüklü gelmesi de Moto E32 hakkında hayal kırıklığına yol açan bir diğer unsur olarak göze çarpıyor. Telefonun yeni Android güncellemelerini ne zaman alacağı da belirsizliğini koruyor.

Motorola Moto E32 ilk olrak Belçika’da kullanıcılarla buluşuyor. Telefonun yakında diğer ülkelerde de piyasaya çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER