Teknoloji

Yeni Motorola Moto E32 sızıntısı hem tasarımı hem de özellikleri gösteriyor

motorola moto e32

Motorola uygun fiyatlı cihaz portföyünü Moto E32 ile genişletmeye hazırlanıyor. Şirketten henüz telefon için resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak sızıntılar hem telefonun tasarımını hem de teknik özelliklerini gözler önüne seriyor.

Moto E32’nin kalbinde Unisoc Tiger T606 işlemcinin bulunması bekleniyor. Uygun fiyatlı bir telefon için bu işlemcinin tercih edilmesi doğal görünüyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor.

Daha önceki sızıntılarda E32’nin MediaTek Helio G85 işlemciyle gelebileceği belirtilmişti. Buna ek olarak, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanından da bahsedilmişti. En yeni sızıntı, bunlardan farklı özellikleri işaret ediyor.

Moto E32, 6.5 inç büyüklüğünde bir LCD ekran ile gelecek. Bu ekranın orta üst kısmına yerleştirilen delik ise 16 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapacak. Akıllı telefonun arkasında ise 16 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlayacak. 10W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Motorola Moto E32 kutusundan Android 11 yüklü olarak çıkacak. Android 13’ün ufukta göründüğünü düşününce bu tercihin üzücü olduğu söylenebilir. 163 x 74 x 8.5 mm. boyutlarındaki telefonun tartıda 190 gram çektiği belirtiliyor. Akıllı telefonun Avrupa’da 179 avro karşılığında satılması da beklentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER