Teknoloji

Xbox’ın yeni karanlık atı: 1TB depolamalı ve siyah renkli Xbox Series S duyuruldu

xbox series s 1tb

Microsoft, Xbox Games Showcase’de yaptığı bir duyuruyla, artık 1TB dahili depolama alanına sahip olan ve karizmatik siyah renge bürünen Xbox Series S’in yeni versiyonunu açıkladı. Bir önceki modelle karşılaştırıldığında değişiklikler oldukça minimal görünüyor; daha fazla depolama alanı ve yeni siyah renk dışında büyük bir farklılık yok. 1 Eylül’de yurt dışında piyasaya sürülecek olan 1TB’lık siyah Xbox Series S, 349 dolar fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşacak ve ön siparişler pazar günü itibarıyla başlamış durumda.

Xbox’ın başı Phil Spencer, siyah Xbox Series S’in duyurusunu yaptığı sırada, aynı zamanda Xbox Series X sevkiyatlarının talebi karşılamak üzere artırıldığını da belirtti.

512GB depolama alanına sahip olan ve 299 dolardan yurt dışında satışa sunulan ilk Xbox Series S modeline kıyasla, 1TB’lık depolama alanı büyük bir artış olarak karşımıza çıkıyor. Bu duyuru, Western Digital’in kendi 512GB ve 1TB Xbox depolama genişletme kartlarını duyurmasından sadece birkaç gün sonra geldi. Bu kartlar, Xbox Series S sahipleri için çok ihtiyaç duyulan bir aksesuar olarak göze çarpıyor ve 512GB ek depolama alanı için yurt dışında 79,99 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Microsoft’un belirlediği 349 dolarlık fiyat etiketi, siyah Xbox Series S modelindeki 512GB depolama alanı için ekstra $50 ödeme anlamına geliyor. Microsoft, bu yeni Xbox Series S versiyonunun 1 Eylül’de, tam da Starfield ve Forza Motorsport‘un sonbahar lansmanlarına denk gelecek şekilde piyasada olacağını söylüyor.

Ekstra depolama alanına ihtiyaç duyanlar için siyah renkli Xbox Series S

Microsoft’un siyah Xbox Series S’in ekstra depolama alanı, kullanıcıların ihtiyaçlarına tam anlamıyla karşılık verecek ve sonbahar oyun lansmanlarına tam zamanında yetişecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER