Teknoloji

Microsoft Surface Earbuds’ın çıkışını erteledi

microsoft surface earbuds

Microsoft, Surface Earbuds adını taşıyan kablosuz kulaklığını geçtiğimiz ay tanıtmıştı. Şirket, tanıtım etkinliğinde kulaklığın 2019 bitmeden piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve yazılım devi Surface Earbuds’ın çıkışını 2020’nin ilkbaharına erteledi.

Microsoft’un kararını şirketin ürün şefi Panos Panay duyurdu. Panay, Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ürün yapmak, tüm detayları doğru şekilde sunabilmek için gerçekleştirilen acımasız ve zaman alan bir yolculuk… Siz hayranlarımız ve müşterilerimize mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmek için Surface Earbuds’ı 2020’nin ilkbaharında satışa sunacağız.”

Panay, Microsoft’u Surface Earbuds’ın çıkışını ertelemeye iten asıl nedeni açıklamadı. Ancak testlerde veya üretimde işlerin başta planlandığı şekilde gitmediğini görmek çok zor değil. Microsoft, Surface Earbuds’ı ilkbaharda gri ve yeni duyurduğu beyaz renk seçenekleriyle piyasaya sunmayı planlıyor.

Microsoft Surface Earbuds ABD’de 249 dolar karşılığında satılacak

Surface Earbuds ile aynı etkinlikte tanıtılan ürünlerden Surface Pro 7, Surface Laptop 3 ve Surface Pro X hâlihazırda piyasaya çıkmış durumda.

Microsoft’un ABD’de 249 dolar karşılığında satacağı Surface Earbuds, hem müzik hem de ses performansına odaklanıyor. Kulaklığın tasarımıyla da kendisiyle aynı sınıfta olan kablosuz kulaklıklardan ayrılacağı söylenebilir. Surface Earbuds’ın yuvarlak ve büyük kulaklık topuzları oldukça dikkat çekiyor. Office uygulamaları için dikte özelliği bulunan kulaklık, Microsoft tarafından hem profesyonel hem de bireysel kullanıcılara öneriliyor. Her topuzda iki yerleşik mikrofonun bulunması, Surface Earbuds’ın telefon görüşmelerinde dış gürültüyü azaltacak bir faktör niteliği taşıyor. Microsoft Surface Earbuds, kulaklık topuzunun üstündeki dokunmatik alan sayesinde rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER