Teknoloji

LG PRADA Phone K2’nin 2012’nin başlarında geleceği doğrulandı

LG ve PRADA üçüncü PRADA telefonu 2012 yılının başında çıkarmaya yönelik planları doğruladı, hatta moda odaklı telefonun bazı çizimleri de paylaşıldı. Cihazın teknik özellikleri verilmedi, ancak bu telefonun Android işletim sistemiyle çalışan ve LG’nin daha önce  internete sızan ürün yol haritasında yer alan PRADA K2 olduğu düşünülüyor. İki şirket telefonun stil, tasarım ve gelişen teknolojinin kombinasyonunu yansıtacağını belirtti.

LG’nin ilk PRADA akıllı telefonu 2007 yılında çıkmıştı. Kapasitif dokunmatik ekran barındıran bu cihazın işletim sistemi normal bir cep telefonununki gibiydi ve çok işlevsel olduğu söylenemezdi. Daha sonra gelen PRADA Phone 2.0’da ise kızaklı QWERTY klavye bulunuyordu ve bu cihaz gelen uyarıları ve mesajları telefon cepte olsa bile görmeye yarayan özel bir Bluetooth saat aksesuarıyla birlikte sunuluyordu. Aslında geçmiş iki versiyonun da gerçek anlamda akıllı telefon olarak nitelendirilmesi zor.

Üçüncü nesil cihazda LG’nin yaklaşık 1000 nit’lik aydınlık şiddetine sahip olan NOVA ekran teknolojisini cihaza eklemesi bekelniyor. Ayrıca 8 megapiksel kamera ve HSPA+ teknolojisi de yeni PRADA da bulunabilir. Üstüne bir de Ice Cream Sandwich eklenecek olursa, yeni nesil PRADA hem stil hem de teknoloji tutkunlarına aynı anda hitap edebilir.

İlgili – LG NewsRoom

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER