Yeni işletim sistemi Windows 10'u 29 Temmuzda yayınlamaya hazırlanan Microsoft, bu hafta içinde sisteme son şeklini vermeyi planlıyor. Şirkete yakın kaynaklar, Microsoft'un Windows 10'un nihai kopyaları üstünde çalıştığını belirtirken, bu
Microsoft bu ay sonunda yayınlanacak Windows 10 ile birlikte Minecraft'ın tamamen yeni bir versiyonunu çıkarıyor. Windows 10'un 29 Temmuzdaki çıkışını kutlamak amacıyla Microsoft, Minecraft: Windows 10 Edition Beta oyununu aynı
Microsoft bu hafta başında art arda Windows 10 10158 ve 10159 sürümlerini yayınlamıştı. Şimdi de 10162 sürümünü yayınladı. Diğerleri gibi bu sürüm de Hızlı güncelleme döngüsünü seçen kullanıcılar için yayınlandı. Eğer bir
Windows 10'un 29 Temmuz tarihinde yayınlanacak, ancak Microsoft'un belli ettiğine göre, ilk gün sadece seçilmiş bir kullanıcı grubu yeni nesil işletim sistemine sahip olacak. Microsoft'un işletim sistemlerinden sorumlu başkan yardımcısı Terry
Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10'u 29 Temmuzda yayınlayacak. İşletim sisteminin yayınlanan en yeni ön izleme sürümü ise kullanıcılara yeni internet tarayıcısı Microsoft Edge ile tanışma fırsatını veriyor. Windows 10'un
Microsoft CEO'su Satya Nadella, şirketin yeni görev bildirisini çalışanlara gönderdiği bir e-postayla paylaştı. Nadella şirketin görevini ''Dünyadaki her insana ve her kuruma daha fazlasını başarmalarına yardım edecek gücü sağlamak'' olarak
Microsoft Windows'un diğer her versiyonu gibi Windows 10 için de özel bir masaüstü duvar kağıdı tasarladı. Windows 8'de papatyaları, Windows Vista'da ise aurorayı tercih eden Microsoft, Windows 10'un varsayılan masaüstü
Optik disk sürücüsüne sahip dizüstü bilgisayar sayısı giderek azalıyor. Yeni dizüstü bilgisayarların önemli bir kısmımda optik disk sürücüsü isteğe bağlı olarak sunuluyor. Bu da media disklerinin yürütülmesi görevini özel cihazlara
Microsoft geçen hafta açıkladığı ücretsiz yükseltme planlarıyla herkesin kafasını karıştırdı. Windows 10'u test eden herkesin ücretsiz kopyaya sahip olacağı izlenimi uyansa da, gerçek biraz daha karmaşık gibi görünüyor. Yazılım devi
Microsoft, ücretsiz Windows 10 güncellemesi konusunda kafa karıştırıcı mesajlar vermeyi sürdürüyor. Şirket geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Insider Program, ön izleme kullanıcılarının Windows 10'un final sürümüne sahip olacağını ve sürümün aktif