Eğlence

Minecraft Windows 10 beta sürümü 29 Temmuzda yayınlanıyor

minecraft-windows-10-edition-040715

Microsoft bu ay sonunda yayınlanacak Windows 10 ile birlikte Minecraft’ın tamamen yeni bir versiyonunu çıkarıyor. Windows 10’un 29 Temmuzdaki çıkışını kutlamak amacıyla Microsoft, Minecraft: Windows 10 Edition Beta oyununu aynı anda yayınlayacak.

Windows 10’da olduğu gibi Minecraft’ta da Microsoft, bu özel versiyonu zamanla güncellemeyi planlıyor, gelecekteki güncellemeler de ücretsiz olacak. Eğer zaten Minecraft sahibiyseniz ve oynuyorsanız, Windows 10 versiyonu sizin için ücretsiz olacak. Diğer oyuncular ise beta periyodu boyunca oyunu 10 dolar karşılığında satın alabilecek.

Bu yeni versiyonu Minecraft’ın Pocket Edition versiyonunun bütün Windows 10 cihazları için çıkarılacak bir sürümü olacak gibi görünüyor. Xbox Live’ı kullanarak en fazla yedi arkadaşınızla birlikte oyun ortamı oluşturacak ve keşfe başlayacaksınız. Ayrıca diğer Pocket Edition oyuncularıyla çevrim içi oyun imkanı da yeni oyunda bulunacak. Microsoft kumanda, dokunmatik ekran ve klavye kontrolleriyle Minecraft’ın Windows 10 yüklü bütün cihazlarda düzgün şekilde oynanmasını sağlayacak. Yani çok yakında Xbox kumandasıyla Minecraft oynamanız mümkün olacak.

 

Bu arada yeni Windows 10 sürümüyle birlikte Microsoft, Minecraft’ın HoloLens başlığı için de özel bir versiyon çıkaracak.

İLGİLİ HABERLER