Giyilebilir hareket takip araçları geliştiren Fitbit, Windows 10 için hazırladığı evrensel uygulamayı Microsoft Mağaza'da ücretsiz olarak yayınladı. Windows 10'un arayüz tasarım talimatları doğrultusunda yeniden tasarlanan uygulama, sesli Cortana komutları ve
Xbox One'dan Windows 10'a oyun yayını yapılabilmesi, Microsoft'un yeni işletim sisteminin en iyi özellikleri arasında sayılıyor. Özelliği yerel bir ağın bant genişliğine uygun hâle getirmek adına çok sayıda ayar bulunsa
Mac bilgisayarlarda Windows kullanmak için başta gelen seçeneklerden bir tanesi Boot Camp. Şimdiye kadar Windows 10 için resmi destek sunmayan Boot Camp nihayet güncelleniyor ve Apple 64-bit Mac'ler için Windows 10 desteği sağlamaya
Stardock 90'larda Windows görünümünü değiştirmeyi sağlayacak yazılımlarla nam salmıştı. Birçok insan günümüzde Windows için farklı temalar kullanmayı bıraktı, ne de olsa Microsoft eskisine göre çok daha güzel görünümlü bir masaüstü
Windows 10'un PC ve tabletler için çıkmasının ardından sıra mobile geldi. Daha önce bütün kaynaklarını PC ve tabletlere yoğunlaştırmış olan Windows ekibi şimdi yeniden akıllı telefonlara odaklanıyor. Microsoft hızlı güncelleme
Firefox 40 numaralı son versiyonu yayınlayarak önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Bu son sürümün en büyük değişikliği iyileştirilmiş Windows 10 uyumluluğu oldu, aslında Firefox'un daha önceki versiyonları da Microsoft'un yeni
İlk geçiş rakamlarına göre, Windows 10'un çıkışı Microsoft için oldukça başarılı geçmişe benziyor. The Register tarafından paylaşılan StatCounter rakamlarına göre, Windows 10'un masaüstü işletim sistemleri arasındaki payı şimdiden yüzde 3.5'e
Windows 10'un yayınlanmasının üzerinden henüz iki haftadan az bir süre geçmiş olsa da, işletim sisteminin bazı özellikleri kullanıcılara şimdiden sıkıntı yaşatıyor. Zorunlu güncelleme özelliği de, sıkıntı oluşturan unsurlar arasında ön
Microsoft sadece gerekli geliştirici araçlarını çıkarmakla kalmadı, iOS uygulamalarını Windows uygulaması gibi çalıştırmayı sağlayacak çalıştırma aracını açık kaynak kodlu hâle getirdi.
Microsoft Xbox One'ın tasarımı yenilenen kontrol panelini geçtiğimiz haziran ayındaki E3 oyun konferansında göstermişti. Şirket Gamescom 2015 açılış toplantısında bu yeni tasarımın kasım ayında konsollara sunulacağını açıkladı. Bu yeni arayüzün