Teknoloji

Apple Mac için Boot Camp aracına Windows 10 desteğini ekliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mac-windows-10-boot-camp-130815

Mac bilgisayarlarda Windows kullanmak için başta gelen seçeneklerden bir tanesi Boot Camp. Şimdiye kadar Windows 10 için resmi destek sunmayan Boot Camp nihayet güncelleniyor ve Apple 64-bit Mac’ler için Windows 10 desteği sağlamaya başlıyor. Bu destek kapsamında mevcut MacBook’lardaki USB 3.0 portları ve 12 inç’lik yeni MacBook’ta bulunan USB Type-C portları için sürücüler de bulunuyor.

Son birkaç yıldır çıkan Mac bilgisayarlar destekleniyor, bunların arasında çeşitli iMac, MacBook Pro ve MacBook Air bilgisayarlar bulunuyor. Eğer dahili SD veya SDXC kart yuvasıyla Windows 10’da herhangi bir problem yaşarsanız, o hâlde en son sürücüler ve Boot Camp güncellemeleri yardımcı olacaktır.

Apple’ın Windows 10 için Boot Camp’e sürekliği desteğiyle birlikte, gelecekte bazı Mac sahiplerinin Windows 10’u yükledikten sonra karşılaştıkları izleme dörtgeni sorunları veya pil ömrü problemlerine de gelecekte çözüm sunulacaktır. Eğer Windows 10’u Mac’inize çoktan yeniden yüklediyseniz, o hâlde Boot Camp aracından en son Windows destek yazılımını indirdiğinizden emin olun, böylelikle en son sürücülere sahip olup olmadığınızı anlayacaksınız.

[Görsel – StaticWorld]

İLGİLİ HABERLER