Continuum sayesinde Windows 10 Mobile ile çalışan akıllı telefonları harici ekranlara bağlamak, bazı uygulamaları masaüstü uygulamalar gibi kullanmak mümkün oluyor. Microsoft bu özelliği ilk kez tanıttığında, Continuum'u kullanmak için epey
Bu yıl içinde bir Windows PC alıp onu Windows 10'dan daha eski bir işletim sistemiyle kullanmayı düşünenler varsa, bu pek de mümkün olmayacak gibi görünüyor. Microsoft'un açıkladığına göre, bundan sonra
Microsoft, Windows Phone 8.1 işletim sistemli akıllı telefonlar için Windows 10 işletim sisteminin dağıtımını ertelemişti. Yazılım devi, şu sıralarda işletim sistemini kullanıma sunmaya hazır olduğunun işaretlerini veriyor. Şirket, Windows 10
Microsoft, Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcılarına Windows 10'a geçişe teşvik etme niyetini yeni işletim sistemini tanıttığı ilk günden bu yana dile getiriyor. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için kullanıcılarına
Pazar araştırma şirketi IDC tarafından gerçekleştirilen son araştırma, PC sektörünün yüzde 10.6'lık düşüşle birlikte satışlarda tarihindeki en büyük düşüşü yaşadığını gösteriyor. Rakip araştırma şirketi Gartner ise biraz daha iyimser bir
Microsoft çok yakında LTE erişimini biraz daha kolay hâle getirmek istiyor, bunun için kendi SIM kartını yapıyor. Yazılım devi Windows 10 cihazlarının çeşitli mobil operatörlere sözleşme olmaksızın bağlanmalarını sağlayacak hücresel
Apple'ın yeni MacBook'u altın rengi, inceliği ve hafifliğiyle pek çok kişinin dikkatini çekse de, 12 inç'lik ekranın boyutu herkes adına yeterince büyük olmayabilir. Benzer incelik ve hafiflikte, ancak daha büyük
Microsoft'un Windows 10'a ücretsiz geçiş politikası iyi işliyor gibi gözüküyor. Yazılım devi, geçtiğimiz ekim ayında en yeni işletim sisteminin yüklü olduğu cihaz sayısının 110 milyonu bulduğunu duyurmuştu. Bu rakam şimdi
2015, Microsoft açısından oldukça hareketli geçti. Şirketin yeni işletim sistemi Windows 10'un yayınlanmasının ardından hem mevcut yazılımlar güncellendi hem de yeni uygulamalar kullanıcıların karşısına çıktı. Windows 10 işletim sistemli yeni
Güvenlik son zamanlarda teknoloji dünyasının üzerinde hassasiyetle durduğu konular arasında üst sıralarda yer alıyor. Telefon ve bilgisayarlarda saklanan kişisel bilgilerin miktarı arttıkça bu bilgilerin güvenliğine ilişkin kaygılar da artıyor. Kullanılan