Teknoloji

LG Gram 15 ile Apple MacBook’a yanıt veriyor

lg gram 15

Apple’ın yeni MacBook’u altın rengi, inceliği ve hafifliğiyle pek çok kişinin dikkatini çekse de, 12 inç’lik ekranın boyutu herkes adına yeterince büyük olmayabilir. Benzer incelik ve hafiflikte, ancak daha büyük ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar arayanların sesine LG kulak veriyor.

Güney Koreli şirketin yeni dizüstü bilgisayarı LG Gram 15, 15.2 milimetrelik kalınlığı ve 979 gramlık ağırlığıyla bu ihtiyacı karşılamaya talip oluyor. 15 inç ekran kategorisindeki en hafif cihaz konumunda olan Gram 15’in altın rengi ise görenlerde beğeni duyguları uyandırmayı başarıyor.

Gram 15’i tamamen biraz daha büyük bir MacBook olarak nitelemek ise tabii ki kulağa pek mantıklı gelmiyor. 1080p çözünürlük sunan IPS ekran barındıran dizüstü bilgisayar, kutusundan Windows 10 işletim sistemiyle çıkıyor. USB Type-C girişi bulunan Gram 15’te HDMI, USB 3.0, microUSB ve microSD girişleri de kullanıcılara sunuluyor.

Intel’in altıncı nesil Core i5 veya i7 işlemcileriyle birlikte gelen dizüstü bilgisayar için 7 saate kadar varan pil ömrü vadediliyor. LG Gram 15’in ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatının ne kadar olacağı şu an için açıklanmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER