Microsoft, Windows 10'un gelecek versiyonu için yeni bir değişikliği test ediyor. Bu durum işletim sistemini kullanan herkesi sinirlendirecek gibi görünüyor. Yazılım devi, Windows Mail uygulaması içinden tıklatılan bağlantıların Microsoft Edge'de
Microsoft gelecek Windows 10 güncellemesini nisan ayında çıkarmayı planlıyor. Yazılım devi güncellemenin resmi adını duyurmadı, ancak bunun Spring Creators Update adını taşıması planlanıyor. Ne var ki, Microsoft Spring Creators Update
Microsoft "Creators Update" adını üçüncü Windows 10 güncellemesi için kullanmaya hazırlanıyor. Yazılım devi gelecek Windows 10 güncellemesinin adını gelecek aya kadar resmi olarak açıklamayacak, ancak görünüşe göre, ilkbahar güncellemesi olarak
Microsoft Windows 10 S'i ayrı bir işletim sistemi olarak konumlamak yerine "S Modu" adını verdiği ayrı bir Windows 10 versiyonu olarak sunacağını daha önce açıklamıştı. Microsoft'un önemli isimlerinden Joe Belfiore
Microsoft, gelecek yıl Windows 10 S'i özel bir işletim sistemi olmaktan çıkarıp Windows 10 için "S Mode" olarak adlandırılan özel bir mod hâline getirmeyi planladığını resmen duyurdu. Bu konuyla ilgili
Microsoft geçen yıl her bir uygulama için yeni sekme kullanma imkanını Windows 10'da kullanacağını açıklamıştı. Test kullanıcıları bu deneyimi önceden tatma imkanı bulmuştu. Şimdi Microsoft, hızlı güncelleme döngüsü içinde yer
Microsoft Windows 10 ile ilgili gizlilik endişelerini giderecek yeni bir adım atıyor. Yazılım devi, Windows 10'un yeni bir test sürümünü Windows Insiders kullanıcıları için yayınladı. Yeni sürümde işletim sisteminin gizlilik
Microsoft, ARM tabanlı ve Windows 10 işletim sistemli dizüstü bilgisayarları geçtiğimiz aralık ayında Qualcomm ile birlikte resmen duyurmuştu. HP, Asus ve Lenovo gibi şirketler tarafından üretilen cihazlar henüz piyasaya çıkmazken,
Microsoft, Windows 10'u test edenlere bu hafta itibarıyla yeni bir seçenek sunuyor. Bu seçenek kullanıcılara işletim sisteminde yerleşik olarak sunulan uygulamaların beta sürümlerini, tüm işletim sisteminin beta sürümünün tamamını yüklemeden
Eğer Android cihaz kullanıyorsanız, Chrome'da Progessive Web Uygulamalarının bir ya da iki tanesine denk gelmişsinizdir. Android'in Instant Apps adı verilen özelliğiyle karıştırmamanız gereken Progressive Web uygulamaları, web sitelerinin çevrimdışı biçimde