EğlenceManşetler

iPod touch 4G’de düz bir arka panel, iPod nano’da ise dokunmatik ekran bulunacak

1 Eylül’e yaklaştıkça dedikodu değirmeni Apple’ın tanıtacağı cihazlar için daha hızlı şekilde döner oldu. Aslında bu her zaman böyle olmuştur. Bu durum heyecanı azaltmak yerine daha da arttırıyor. Çinli bir satıcının web sitesinde gördüğümüz kılıfların ardından şimdi de dördüncü nesil iPod touch ve altıncı nesil iPod nano’nun neye benzeyeceğine dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Eğer gelen dedikodular doğruluk taşıyorsa yeni iPod touch daha düz bir arka panele sahip olacak, yüzey düz olacak, ancak kenarlara doğru kıvrımlaşacak. Bunun yanında yeni iPod touch iPhone 4’teki gibi bir arka panel barındırmayacak. Yani, cam yüzey beklemeyin. Bunun yerine alüminyum ya da paslanmaz çeliğin kullanılacağı tahmin ediliyor. Alüminyum arka panelli bir iPod touch Apple için daha mantıklı bir seçim olabilir. Cihazın arka yüzeyiyle ilgili bir başka söylenti de bir kamera barındıracağı, bununla birlikte LED flaşın ya da daha iyi bir ses alımı için mikrofonun da bulunacağı tahmin ediliyor. Ancak LED flaş ile mikrofon için gerekecek olan açıklıkların birbirinden boyut olarak farklı olduğunu tahmin ediyoruz. Yani, bu noktada kafalar biraz karışık.

iPod Nano ya da iWatch olarak nitelendirilen ve geçtiğimiz haftalarda internete sızan cihazla ilgili bazı bilgiler de mevcut. Kaynaklara göre yeni bir iPod Nano geliyor. Dokunmatik ekranlı olacak bu cihazın yukarıdaki fotoğrafta yer alan cihaza benzeyeceği iddia ediliyor.

1 Eylül yaklaştıkça heyecan giderek daha da artacak. Steve Jobs yeni ürünleri tanıtıncaya dek de bitmeyecek gibi görünüyor.

İlgili – Boy Genius Report

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER