Teknoloji

iHome iCVBT10 akıllı ayna Siri ve Google Asistan entegrasyonuyla dikkat çekiyor

ihome iCVBT10“Akıllı” etiketini taşıyan ürünlerin sayısı her geçen gün artıyor. Aynalar arasında da bu etikete sahip ürünler bulunuyor. iHome iCVBT10, söz konusu kategorinin en yetenekli üyelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

25 x 33 cm boyutlarındaki iCVBT10, yerleşik Bluetooth hoparlörüyle dışarıya çıkmadan önce hazırlık yaparken müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. USB girişi ise hazırlık sırasında telefonu şarj etme imkanını sunuyor. Çıkarılabilir 8.8 cm. küçük bir ayna daha barındıran iCVBT10, 10x büyütme yapabiliyor. LED ışıklandırma ise çok daha fazla detayın görünmesini mümkün kılıyor.

Yerleşik mikrofon ve yankı önleme teknolojisi de barındıran akıllı ayna, Siri ve Google Asistan’ı da destekliyor. iCVBT10 karşısında dışarıya çıkmak için süslenenler, telefonlarındaki dijital asistanla etkileşime girebiliyor.

Bunun için ayna üzerindeki bir tuşa basmak yeterli oluyor. Telefondaki dijital asistan aktive edildikten sonra aynaya bakarak “Hey Siri, annemi ara” şeklinde bir komut verilebiliyor. Şarj edilebilen bir pile sahip olan iCVBT10, 25 dakika içinde ışıklarını otomatik olarak kapatıyor.

iHome iCVBT10 199.99 dolar karşılığında satılıyor

iHome iCVBT10 akıllı aynaya sahip olmak isteyenlerin 199.99 dolar ödemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER