Teknoloji

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığının pil ömrü için ipucu geldi

galaxy buds 3 pro

Samsung‘un yeni amiral gemisi kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 3 Pro, çok büyük ihtimalle yılın ikinci yarısında resmiyet kazanacak. Kulaklıkla ilgili detaylar henüz fazla bilinmese de, Buds 3 Pro’nun birkaç ay önce aldığı bir sertifika sayesinde gizem perdesi kısmen de olsa aralanıyor.

Görünen o ki, Galaxy Buds 3 Pro’nun şarj kutusu, selefi Galaxy Buds 2 Pro ile aynı pil kapasitesine (500 mAh) sahip olacak. Bunun nominal kapasite olduğunu belirtmekte fayda var. Samsung, Galaxy Buds 2 Pro’nun şarj kutusunun tipik pil kapasitesini 515 mAh olarak duyurmuştu.

Galacy Buds 3 Pro’nun şarj kutusu, daha önce de birkaç sertifika almıştı. Ancak pil kapasitesini gerçekten görmeyi mümkün kılan ilk sertifika TUV Rheinland’dan geldi. Şarj kutusunun pil kapasitesi bilinse de, kulaklığın pil kapasitesi hâlâ belirsizliğini koruyor.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro dışında Galaxy Buds 3 üstünde de çalışıyor

Galaxy Buds 2 Pro’da her bir kulaklık topuzu 61 mAh tipik pil kapasitesine sahip. Bu da aktif gürültü engelleme özelliği çalışırken 5 saat, kapalıyken 8 saatlik kullanım süresi sağlıyor. Kasayla birlikte bu süre 18 saate çıkıyor. Buds 3 Pro’nun da bu değerleri koruması muhtemel görünüyor.

Samsung aynı zamanda Pro olmayan Galaxy Buds 2’nin takipçisi üzerinde de çalışıyor ancak bu model hakkında şu anda neredeyse hiç bilgi yok. Samsung’un Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro’yu ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı, iki ürünün birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı piyasaya sürüleceği ve bu ürünlerden herhangi birinin şirketin Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’ya eşlik edip etmeyeceği de belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER